Wasmachine Herstellen

Wasmachine Herstellen

Vaak krijgt een wasmachine problemen die goed voorkomen hadden kunnen worden. Het is belangrijk dat u uw wasmachine regelmatig schoonmaakt zodat er geen vuil of zeepresten achter blijven. Door het schoonmaakprogramma op uw machine te laten draaien voorkomt u veel problemen!

Hebt u toch een defect aan het apparaat? Wij hebben de meest voorkomende zaken hieronder even op een rijtje gezet. Wat er ook met de machine mis is, De Witgoed Reparateur kijkt er graag voor je naar!

Maak direct een reparatie afspraak en we lossen het defect zo snel mogelijk voor je op.

Bekende defecten van een Wasmachine Herstellen:

Geur – Het kan gebeuren dat een schone was niet schoon ruikt. In sommige gevallen stinkt de was zelfs. Niet de bedoeling natuurlijk, want daarom wast u uw kleding niet. Probeer dit op te lossen door het schoonmaakprogramma te draaien met een lege trommel. Mocht het probleem blijven bestaan, geef ons een belletje.

Vlekken – Soms zitten er donkere vegen of vlekken op net gewassen kleding. Hier zijn verschillende mogelijke oorzaken voor. Het verstandigste is om een vakman te laten kijken naar je machine

Kalkaanslag – Het water dat in de machine komt bevat kalk. Dit zorgt voor kalkaanslag in de buizen en de trommel.

Verstopping – Een wasmachine kan verstopt raken door vuil of zeepresten. Dit wilt u voorkomen want met een verstopping werkt de machine niet meer. Mocht er toch een ontstopping ontstaan? Maak een afspraak en wij herstellen het voor je.

Roestvlekken – Bij erg oude machines of aangetaste wasmachines kan het zijn dat er roestvlekken ontstaan. Dit is slecht voor de machine en je kleding.

Maak een afspraak: snel gemeld, snel hersteld!

Dus, wil jij je witgoed snel en professioneel laten herstellen? Vul dan snel ons formulier in waarin je het probleem kunt melden, en dan antwoorden wij zo snel mogelijk!

Wacht niet te lang want hoe sneller je het probleem meldt, hoe sneller je witgoed wordt hersteld!

    MAX 2MB