Wasdroger Herstellen

Wasdroger Herstellen

De wasdroger staat met stip op nummer 1 als het gaat om elektrische apparaten die brand kunnen veroorzaken in huis. … Laat je wasdroger niet draaien als je niet thuis bent. Maak de filters na elke droogbeurt schoon.

Gebruik de droger nooit zonder filter of met een beschadigd filter. Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij jou langs.

Bekende defecten van een Wasdroger Herstellen:

  1. Condensdroger droogt niet goed of doet er te lang over – Dit kan te wijten zijn aan een verstopte en vervuilde aluminium condensorbak. Het kan ook worden veroorzaakt door een defecte thermostaat, een beschadigd verwarmingselement of een defecte ventilator.
  2. Apparaat stopt voordat de was droog is – Dit kan te wijten zijn aan oververhitting als gevolg van een defecte thermostaat of een beschadigd verwarmingselement. Het kan ook worden veroorzaakt door een defecte deurschakelaar.
  3. Apparaat wordt te warm – Dit kan te wijten zijn aan een defecte thermostaat of een beschadigd verwarmingselement.
  4. Apparaat draait niet – Dit kan te wijten zijn aan een defecte deurschakelaar, een kapotte riem of een defecte motor.
  5. Luchtafvoerdroger doet er lang over – Dit kan worden veroorzaakt door een verstopte of beperkte luchtafvoer, of door een defecte thermostaat.
  6. De trommel draait zwaar – Dit kan te wijten zijn aan een kapotte riem, een defecte motor of een probleem met de trommelrollen.

Maak een afspraak: snel gemeld, snel hersteld!

Dus, wil jij je witgoed snel en professioneel laten herstellen? Vul dan snel ons formulier in waarin je het probleem kunt melden, en dan antwoorden wij zo snel mogelijk!

Wacht niet te lang want hoe sneller je het probleem meldt, hoe sneller je witgoed wordt hersteld!

    MAX 2MB