Koelkasten Herstelling

Koelkasten Herstelling

Een kapotte frigo moet snel gemaakt worden. Om voedselderving tegen te gaan wilt u niet lang zonder frigo zitten. Veel kleine defecten zijn goed zelf op te lossen. Hebt u geen verstand van het probleem of kunt u de oorzaak niet vinden? Wij helpen u graag. Last van een defecte koelkast? Wij komen direct langs om een diagnose uit te voeren. Daarna lossen we het probleem vlot op. Maak daarom nu een reparatie afspraak

Bekende defecten van een Koelkasten Herstelling:

Geluid โ€“ De frigo maakt een onbekend of raar geluid. Het geluid van de apparatuur kan verschillende oorzaken en betekenissen hebben. Laat daarom iemand naar uw frigo kijken die er verstand van heeft.

Temperatuur (Warm) โ€“ De frigo koelt niet meer goed. Een te hoge temperatuur zorgt voor meer bacteriรซn en het sneller bederven van je eten. Een defect dat u dan ook snel verholpen wilt zien.

Temperatuur (Koud) โ€“ Soms is de temperatuur van de frigo te koud. Dit zorgt voor Zo condens druppels of ijsvorming op de achterwand. Zet de stand van de frigo dan wat lager.

Water โ€“ Een veel voorkomend probleem is dat er water onder in het apparaat komt te staan. Wanneer er geen duidelijke oorzaak is, is het verstandig om er iemand naar te laten kijken.

Geur โ€“ Wanneer de frigo niet fris ruikt of zelfs stinkt is het verstandig om deze schoon te maken. Zo blijven de producten in de koelkast fris.

Kapotte onderdelen โ€“ Na verloop van tijd kan het deurrubber minder soepel worden en scheuren. Het kan ook zijn dat er een lade of plaat gebroken is. Wij helpen met het vervangen van specifieke onderdelen.

No Frost โ€“ Zelfs als u een โ€˜No Frostโ€™ frigo heeft kan er rijp of ijsafzetting in de koelkast komen. Dit kan er weer voor zorgen dat producten bevriezen, iets waar u niet op zit te wachten natuurlijk.

Maak een afspraak: snel gemeld, snel hersteld!

Dus, wil jij je witgoed snel en professioneel laten herstellen? Vul dan snel ons formulier in waarin je het probleem kunt melden, en dan antwoorden wij zo snel mogelijk!

Wacht niet te lang want hoe sneller je het probleem meldt, hoe sneller je witgoed wordt hersteld!

    MAX 2MB